Csepp-Faker
Tüzelőanyagok

Kiváló minőségű fabrikettjeink bontatlan, egész raklapos tételben akciós árakon vásárolhatók meg! Sőt!

Minden raklap briketthez választhatóan 5 csomag alágyújtóst vagy 5 csomag Konix koromtalanítót adunk ajándékba! 

Készüljön Ön is a Csepp-Faker termékeivel a következő fűtési szezonra! 

koromtalanito cikkbe 500x

AKCIÓS kínálatunk: 

Fabrikett (tölgy, bükk) 10 kg-os csomagban, 1000 kg/raklap (9x25 cm, közepén 1,5 cm-es lyukkal) 66 300 Ft/raklap (66,30 Ft/kg)
Fabrikett (tölgy, bükk) 12 kg-os dobozban, 756 kg/raklap (7x25 cm tömör henger) 50 123 Ft/raklap (66,30 Ft/kg)
Fabrikett (tölgy, bükk) RUF (kocka) 10 kg-os csomagban, 960 kg/raklap (16x10x7 cm-es kocka) 59 904 Ft/raklap (62,40 Ft/kg)
Fabrikett (tölgy, bükk) RUF (kocka) 10 kg-os csomagban, 1050kg/raklap (16x10x7 cm-es kocka) 65 520 Ft/raklap (62,40 Ft/kg)
Fabrikett (tölgy, bükk) RUF (kocka) 10 kg-os csomagban, 1080kg/raklap (16x10x7 cm-es kocka) 67 392 Ft/raklap (62,40 Ft/kg)

 Segédanyagaink változatlanul megtalálhatók üzletünk polcain!

Figyelem! Az akciós árak csak bontatlan, egész raklap megvásárlása esetén érvényesek!
A feltüntetett árak az Áfá-t tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

        
alagyujtos cikkbe 640xAz akció időtartama: 2018. június 1-jétől szeptember 30-ig, illetve a készlet erejéig!

További információért hívja a 0630/978-1770-es vagy a 0630/938-8642-es telefonszámot!

Valószínűleg azért talált meg minket, mert érdeklődik a jövő energiaforrásai iránt, és fontosnak érzi, hogy környezetbarát fűtőanyagok segítségével oldja meg otthona fűtését. A Csepp-Faker a környezet védelmét és a gazdaságos fűtés lehetőségét szem előtt tartva kötelezte el magát az alternatív fűtőanyagok forgalmazása mellett, így fő profilunknak biofabrikett és fapellet kis- és nagykereskedelmét választottuk.

kezdlap 480x640Célunk, hogy minőségi, környezetbarát és gazdaságos termékekkel lássuk el a lakosság azon részét, akik nyitottak az újszerű fűtési megoldások irányába, és fontosnak tartják, hogy kiszámítható, korszerű, megújuló energiaforrásokat használjanak a háztartásukban. Nagytételes váráslások esetén házhozszállítást is biztosítunk vásárlóink részére.

A modernkori civilizációban az ember úgy alakította ki életmódját, hogy sajnos akaratlanul is szennyezi a környezetét – gondoljunk csak a közlekedésre, az élelmiszerek újra nem hasznosítható csomagolásaira, vagy az elektromos berendezések által okozott elektroszmogra, de hosszan sorolhatnánk még az ember által létrehozott környezetkárosító hatásokat. Aki tudatosan él, és fontosnak tartja a környezet védelmét, sok mindent tehet annak érdekében, hogy ökológiai lábnyomát kisebbre vegye – modernizálhatja otthonát, átalakíthatja fűtési rendszerét, hogy az úgy működjön, hogy jóval kisebb megterhelést jelentsen a környezetre nézve. A fűtés korszerűsítése egy nagyon környezetbarát lépés, és sokszor nem is pénz kérdése, csak a szemléletünkön kell változtatnunk. Hiszen ha a fát és a szenet fabrikettre cseréljük már rögtön sokat tettünk a környezetünkért és persze magunkért is -, rengeteg előnyét élvezhetjünk ennek a nagyszerű tüzelőanyagnak.

A fabrikett alkalmas minden olyan fűtőberendezés esetén, ahol fával történő fűtés van, különösen cserépkályha, svédkályha, nyitott kandalló, faszenes grill, kerti tűzhely valamint sparhelt fűtésére is, szóval a fűtőberendezésen nem is kell változtatni. Emellett időt, energiát takaríthatunk meg magunknak is, hiszen nem kell hasogatni, nem csinál szemetet és nem kell folyton takarítani utána a tűzteret sem, mivel a visszamaradó hamu mennyisége csupán 1-2%. Jól hangzik, ugye?

Háromféle kiváló minőségű brikettet kínálunk a kedves vásárlóinknak, ezek a kockabrikettként ismert RUF-brikett, a dobozos, tömör hengerbrikett és a lyukas közepű hengerbrikett. Ha valaki a nagyobb komfortot biztosító fapellettel való fűtést részesítené előnyben, ahhoz speciális pelletkazánra lesz szüksége. Ez még kényelmesebb fűtési megoldást kínál, hiszen a kazánt csupán egy termosztát segítségével is irányíthatjuk. A tüzelőanyag adagolása automatizált, egy csigás adagoló berendezés oldja meg helyettünk a tűzrakást. Ez még szimpatikusabb, mint a brikettes megoldás, igaz? Hosszú távon gazdaságosabb, mint a hagyományos fűtés, mivel a pellet fűtőértéke kiváló, és jóval kevesebbet kell használni belőle, mint ha fával, szénnel, netán földgázzal fűtenénk. A cégünk által forgalmazott fenyő pellet megfelel a DIN Plus szabvány előírásainak, köszönhetően a minimális hamutartalomnak és a kéreg- illetve szennyeződésmentes összetételnek.

Termékeinket a következő kategóriákba rendezve érhetik el az érdeklődők:

  • brikettek (tölgy, bükk) – lyukas közepű, dobozos, tömör henger, RUF;
  • pellet – DIN Plus kategóriában;
  • alágyújtósok – szilárd és folyékony;
  • koromtalanítók – normál és koncentrátum, kéménytisztító hasáb;
  • termékek grillezéshez – faszén, faszén brikett, fáklyazselé.

A nálunk megrendelt termékeket minden esetben partnercégünk, a Csepp-Sped Kft. szállítja házhoz.

Ha Ön is úgy döntött, hogy lecseréli korábbi fűtőanyagát, és fabrikettre, netán fapelletre váltana, látogasson el hozzánk, lépjen kapcsolatba velünk! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is kedves vásárlóink között tudhatjuk!

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.