Minőségi tüzelőanyagok kedvező áron

Valószínűleg azért talált meg minket, mert érdeklődik a jövő energiaforrásai iránt, és fontosnak érzi, hogy környezetbarát fűtőanyagok segítségével oldja meg otthona fűtését. A Csepp-Faker a környezet védelmét és a gazdaságos fűtés lehetőségét szem előtt tartva kötelezte el magát az alternatív fűtőanyagok forgalmazása mellett, így fő profilunknak biofabrikett és fapellet kis- és nagykereskedelmét választottuk.

kezdlap 480x640Célunk, hogy minőségi, környezetbarát és gazdaságos termékekkel lássuk el a lakosság azon részét, akik nyitottak az újszerű fűtési megoldások irányába, és fontosnak tartják, hogy kiszámítható, korszerű, megújuló energiaforrásokat használjanak a háztartásukban. Nagytételes váráslások esetén házhozszállítást is biztosítunk vásárlóink részére.

A modernkori civilizációban az ember úgy alakította ki életmódját, hogy sajnos akaratlanul is szennyezi a környezetét – gondoljunk csak a közlekedésre, az élelmiszerek újra nem hasznosítható csomagolásaira, vagy az elektromos berendezések által okozott elektroszmogra, de hosszan sorolhatnánk még az ember által létrehozott környezetkárosító hatásokat. Aki tudatosan él, és fontosnak tartja a környezet védelmét, sok mindent tehet annak érdekében, hogy ökológiai lábnyomát kisebbre vegye – modernizálhatja otthonát, átalakíthatja fűtési rendszerét, hogy az úgy működjön, hogy jóval kisebb megterhelést jelentsen a környezetre nézve. A fűtés korszerűsítése egy nagyon környezetbarát lépés, és sokszor nem is pénz kérdése, csak a szemléletünkön kell változtatnunk. Hiszen ha a fát és a szenet fabrikettre cseréljük már rögtön sokat tettünk a környezetünkért és persze magunkért is -, rengeteg előnyét élvezhetjünk ennek a nagyszerű tüzelőanyagnak.

A fabrikett alkalmas minden olyan fűtőberendezés esetén, ahol fával történő fűtés van, különösen cserépkályha, svédkályha, nyitott kandalló, faszenes grill, kerti tűzhely valamint sparhelt fűtésére is, szóval a fűtőberendezésen nem is kell változtatni. Emellett időt, energiát takaríthatunk meg magunknak is, hiszen nem kell hasogatni, nem csinál szemetet és nem kell folyton takarítani utána a tűzteret sem, mivel a visszamaradó hamu mennyisége csupán 1-2%. Jól hangzik, ugye?

Háromféle kiváló minőségű brikettet kínálunk a kedves vásárlóinknak, ezek a kockabrikettként ismert RUF-brikett, a dobozos, tömör hengerbrikett és a lyukas közepű hengerbrikett. Ha valaki a nagyobb komfortot biztosító fapellettel való fűtést részesítené előnyben, ahhoz speciális pelletkazánra lesz szüksége. Ez még kényelmesebb fűtési megoldást kínál, hiszen a kazánt csupán egy termosztát segítségével is irányíthatjuk. A tüzelőanyag adagolása automatizált, egy csigás adagoló berendezés oldja meg helyettünk a tűzrakást. Ez még szimpatikusabb, mint a brikettes megoldás, igaz? Hosszú távon gazdaságosabb, mint a hagyományos fűtés, mivel a pellet fűtőértéke kiváló, és jóval kevesebbet kell használni belőle, mint ha fával, szénnel, netán földgázzal fűtenénk. A cégünk által forgalmazott fenyő pellet megfelel a DIN Plus szabvány előírásainak, köszönhetően a minimális hamutartalomnak és a kéreg- illetve szennyeződésmentes összetételnek.

Termékeinket a következő kategóriákba rendezve érhetik el az érdeklődők:

  • brikettek (tölgy, bükk) – lyukas közepű, dobozos, tömör henger, RUF;
  • pellet – DIN Plus kategóriában;
  • alágyújtósok – szilárd és folyékony;
  • koromtalanítók – normál és koncentrátum, kéménytisztító hasáb;
  • termékek grillezéshez – faszén, faszén brikett, fáklyazselé.

A nálunk megrendelt termékeket minden esetben partnercégünk, a Csepp-Sped Kft. szállítja házhoz.

Ha Ön is úgy döntött, hogy lecseréli korábbi fűtőanyagát, és fabrikettre, netán fapelletre váltana, látogasson el hozzánk, lépjen kapcsolatba velünk! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is kedves vásárlóink között tudhatjuk!

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.