A Tüzelőanyagok szakértője

 

Közösségi oldalainkon tudhat a legújabb akcióinkról és híreinkről.     f i t

               HÍVJON MOST! AHOGYAN EDDIG IS, ÁLLUNK SZÍVES RENDELKEZÉSÜKRE.    tel1    tel2 

Rólunk írták:

 Gyors, szinte azonnali szállitás, csak javasolni tudom. /fontos: júni. közepén rendeltem, nem pedig ősszel v. télen/ Kedves kiszolgálás, minőségi tüzelőanyag, pontos szállítás kedvező árakkal. Ajánlani tudom!  Kellemes volt a megrendelés menete, mindenben nagyon segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom őket. Köszönjük 
 Zsuzsanna Steinbachné Németh  Fejős Viktória  Csehi Ádám
 

 További Weboldalaink:

 WWW.CSEPP-FAKER.EU  WWW.CSEPP-FAKER.COM  WWW.CSEPP-SPED.HU
                                        1a                                           2a                                      3a

Ön rendel, mi kiszállítjuk! Kényelmes, gyors, megbízható kiszállítást a Csepp-Sped Kft. biztosítja.
www.csepp-sped.hu

csep sped graph2

Ismertető:

Valószínűleg azért talált meg minket, mert érdeklődik a jövő energiaforrásai iránt, és fontosnak érzi, hogy környezetbarát fűtőanyagok segítségével oldja meg otthona fűtését. A Csepp-Faker a környezet védelmét és a gazdaságos fűtés lehetőségét szem előtt tartva kötelezte el magát az alternatív fűtőanyagok forgalmazása mellett, így fő profilunknak biofabrikett és fapellet kis- és nagykereskedelmét választottuk.

Célunk, hogy minőségi, környezetbarát és gazdaságos termékekkel lássuk el a lakosság azon részét, akik nyitottak az újszerű fűtési megoldások irányába, és fontosnak tartják, hogy kiszámítható, korszerű, megújuló energiaforrásokat használjanak a háztartásukban. Nagytételes váráslások esetén házhozszállítást is biztosítunk vásárlóink részére.

A modernkori civilizációban az ember úgy alakította ki életmódját, hogy sajnos akaratlanul is szennyezi a környezetét – gondoljunk csak a közlekedésre, az élelmiszerek újra nem hasznosítható csomagolásaira, vagy az elektromos berendezések által okozott elektroszmogra, de hosszan sorolhatnánk még az ember által létrehozott környezetkárosító hatásokat. Aki tudatosan él, és fontosnak tartja a környezet védelmét, sok mindent tehet annak érdekében, hogy ökológiai lábnyomát kisebbre vegye – modernizálhatja otthonát, átalakíthatja fűtési rendszerét, hogy az úgy működjön, hogy jóval kisebb megterhelést jelentsen a környezetre nézve. A fűtés korszerűsítése egy nagyon környezetbarát lépés, és sokszor nem is pénz kérdése, csak a szemléletünkön kell változtatnunk. Hiszen ha a fát és a szenet fabrikettre cseréljük már rögtön sokat tettünk a környezetünkért és persze magunkért is -, rengeteg előnyét élvezhetjünk ennek a nagyszerű tüzelőanyagnak.

A fabrikett alkalmas minden olyan fűtőberendezés esetén, ahol fával történő fűtés van, különösen cserépkályha, svédkályha, nyitott kandalló, faszenes grill, kerti tűzhely valamint sparhelt fűtésére is, szóval a fűtőberendezésen nem is kell változtatni. Emellett időt, energiát takaríthatunk meg magunknak is, hiszen nem kell hasogatni, nem csinál szemetet és nem kell folyton takarítani utána a tűzteret sem, mivel a visszamaradó hamu mennyisége csupán 1-2%. Jól hangzik, ugye?

Háromféle kiváló minőségű brikettet kínálunk a kedves vásárlóinknak, ezek a kockabrikettként ismert RUF-brikett, a dobozos, tömör hengerbrikett és a lyukas közepű hengerbrikett. Ha valaki a nagyobb komfortot biztosító fapellettel való fűtést részesítené előnyben, ahhoz speciális pelletkazánra lesz szüksége. Ez még kényelmesebb fűtési megoldást kínál, hiszen a kazánt csupán egy termosztát segítségével is irányíthatjuk. A tüzelőanyag adagolása automatizált, egy csigás adagoló berendezés oldja meg helyettünk a tűzrakást. Ez még szimpatikusabb, mint a brikettes megoldás, igaz? Hosszú távon gazdaságosabb, mint a hagyományos fűtés, mivel a pellet fűtőértéke kiváló, és jóval kevesebbet kell használni belőle, mint ha fával, szénnel, netán földgázzal fűtenénk. A cégünk által forgalmazott fenyő pellet megfelel a DIN Plus szabvány előírásainak, köszönhetően a minimális hamutartalomnak és a kéreg- illetve szennyeződésmentes összetételnek.

Termékeinket a következő kategóriákba rendezve érhetik el az érdeklődők:

brikettek (tölgy, bükk) – lyukas közepű, dobozos, tömör henger, RUF;
pellet – DIN Plus kategóriában;
alágyújtósok – szilárd és folyékony;
koromtalanítók – normál és koncentrátum, kéménytisztító hasáb;
termékek grillezéshez – faszén, faszén brikett, fáklyazselé.
A nálunk megrendelt termékeket minden esetben partnercégünk, a Csepp-Sped Kft. szállítja házhoz.

Ha Ön is úgy döntött, hogy lecseréli korábbi fűtőanyagát, és fabrikettre, netán fapelletre váltana, látogasson el hozzánk, lépjen kapcsolatba velünk! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is kedves vásárlóink között tudhatjuk!

www.csepp-faker.hu www.csepp.faker.eu www.csepp-faker.com www.csepp-sped.hu brikett, pelett, tüzifa, tüzelőanyagok 

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.